"Nu societatea în care trăim ne mântuieşte, ci felul în care trăim în ea... Adam piere în Rai, iar Lot se mântuieşte în Sodoma." - Sf. Ioan Gură de Aur

Circ si paine

>> luni, 23 februarie 2009


Nu stiu daca toti vedem ce se intampla, dar asistam la o imbecilizare in masa. Poate ca unii sunt deja prea obisnuiti cu prostia de pretutindeni si nu isi mai dau seama de ea si de existenta ei, dar se inmulteste pe zi ce trece. Adica dracia se reproduce... :D Pentru a-ti da seama e usor.Doar pune mana pe telecomanda si vei vedea ce nu ai vazut in veci. De cand este un privilegiu a fi prost?! Nu stiu...dar vad ca se promoveaza idiotenia.

La TV se vede clar de cine este interesat romanul "emancipat" sau de cine vor "mai marii" sa fim noi interesati. Nu vreau sa dau nume de balene esuate care apar foarte des in mass-media asa ca ii bag pe toti in oala cu ciorba de scovergi pârlite. Daca nu ar mai fi invitate la diferite show-uri pentru a rade lumea de ele si altii pentru a lua exemplu murdar de la acestea, ar disparea. Sunt personaje atat de mediatizate pentru caracterul lor tâmp incat iti vine sa te intrebi daca nu cumva prostia e o virtute. E clar ca valorile morale s-au rasturnat. Acum nu mai conteaza pentru ce esti cunoscut...conteaza doar ca lumea te cunoaste. Adica nu conteaza daca te injura, conteaza ca stie numele tau. E atat de josnic.Ba chiar stai sa te intrebi cateodata cand te uiti la TV: "Cine e fiinta asta bipeda?". Sunt atat de mediatizati, doar pentru circ. Circ si paine. Asta vrea poporul de zombie. Nu mai am de ce sa ma uit la TV, poate doar pentru un film bun (nici atat) sau poate pentru ceva demn de sufletul nostru ar trebui sa ne uitam. Oricum, daca se intampla ceva important, tot aflam de la unii, de la altii...deci nu pierdem "mare branza". Privind la murdaria de la TV, placand-o sau poate doar uitandu-ne din plictiseala sau pentru ca vrem sa ne "relaxam", ajungem sa ne murdarim si noi....ochii, mintea, sufletul.

1 comentarii:

iuliana 3 septembrie 2009 la 11:47  

Un simplu cuvant poate schimba mentalitati,sentimente,vise,stari.
Mass media promoveaza cultura demonica.De ce sa le ascultam cuvintele murdare si vizualizam imaginile porcoase,cand putem gasi raiul?
E greu.Si eu sunt slava televizorului,dar cu ajutorul lui Dumnezeu cu totii reusim.
Numai permiteti ca altii sa se imbogateasca pe seama distrugerii voastre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"Înfrânt nu eşti atunci când sângeri,
nici ochii când în lacrimi ţi-s.
Adevăratele înfrângeri,
sunt renunţările la vis."

Radu Gyr - Îndemn la luptă

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP