"Nu societatea în care trăim ne mântuieşte, ci felul în care trăim în ea... Adam piere în Rai, iar Lot se mântuieşte în Sodoma." - Sf. Ioan Gură de Aur

Hi5

>> sâmbătă, 28 februarie 2009

Nu stiu dacă e bine să scriu despre asta, posibil să primesc nişte înjurături frumuşele. Nu pot să stau aşa indiferentă, măcar sa scriu, dacă nu pot să schimb nimic. Am văzut că din ce în ce mai mulţi copii, adolescenţi, chiar şi adulţi (aici e mai tragic, de fapt totul e tragic) işi fac cont de hi5 şi bineînţeles postează cele mai intime"pozici"...care clătesc ochiul lumii cel curios. Îşi arată ce au ei mai "plăcut", adică dau toată " bunăciunea" din ei şi nu mai contează cât de "nud" sunt ...pentru că sunt "sexy". Ce vrei mai mult?! Toata lumea vrea să fie sexy. "Eeeee, da...şi ce are că am o poză mai sexy, vremurile s-au schimbat...ce vrei să îmi pun batic în cap?Ce treabă ai tu cu mine? Fac ce vreau!!!" Da, nu pot să iţi spun eu ce să faci şi nici nu pot să mă bag in viaţa ta, doar iţi spun aşa, de parcă ai citi...sau trebuie să iţi amintesc: tu nu citeşti.Trist. Iţi spun că iţi descoperi trupul degeaba şi nimănui nu îi pasă... nimeni nu iţi spune că nu e bine şi cat de mult dăunează şi ţie şi altora. Toţi îţi spun"eşti mumu/frumu/drăgu"( traducere: frumos/frumoasă). Nimeni nu dă doi bani pe chiloţii tăi D&G, iar tu crezi că ceilalţi te invidiază.Nimănui nu îi pasă.Eşti doar una sau unul printre mulţi alţii care îşi arată diferite părţi intime ale corpului. Deja lumea se plictiseşte, vrea ceva nou şi tot vrând ceva nou o să se ajungă şi mai departe.
Altă varianta de răspuns la postul meu "Taci, fă, ca eşti #@*9)(^%$##)^^%^$%##$^". Cam aşa stă treaba.

1 comentarii:

Anonim 1 martie 2009 la 13:18  

Salut,

ma bucur ca m-ai adaugat la tine in lista de bloguri. Am vazut azi ca a venit cineva din click la tine si nu stiam de unde :) Unde ai gasit blogul meu? Sper sa revi cu placere. Spor la scris.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"Înfrânt nu eşti atunci când sângeri,
nici ochii când în lacrimi ţi-s.
Adevăratele înfrângeri,
sunt renunţările la vis."

Radu Gyr - Îndemn la luptă

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP