"Nu societatea în care trăim ne mântuieşte, ci felul în care trăim în ea... Adam piere în Rai, iar Lot se mântuieşte în Sodoma." - Sf. Ioan Gură de Aur

Înainte de toate...

>> luni, 2 martie 2009

Opreşte-te oriunde ai fi şi întreabă-te: Ce rost are?! Ce rost are să fugim, să ne agităm, să uităm pentru ce suntem cu adevărat aici...Ce rost are?!Ia o pauză si pune-ţi în ordine ideile.

Sunt o mie de lucruri, fapte, cuvinte care te pot face fericit. Gândeşte-te la ce te pasioneaza, la visele pe care nu le-ai împlinit, la persoanele pe care le-ai uitat şi cu care ai amintiri deosebite, la prietenii vechi cu care împartaşeai fiecare răsărit de soare. Strânge totul în albumul sufletului tău şi completează-l cu fotografii noi din viaţa ta. Realizează lucruri pe care nu le-ai facut niciodata...nu îţi mai fie teama că ceilalţi vor vrea sa te împiedice să ajungi la visele tale.
E ca atunci când plouă. Plouă şi fugim cu toţii de parca ne ard stropii de apă. De ce fugim de ploaie? De ce nu ne ridicăm fruntea spre cer, să zâmbim şi să simţim ce nu am mai simţit niciodată...pentru ca fugeam? Fugim ...fugim de noi. De ce vrem să devenim nişte roboţi, lipsiţi de orice urmă de uman?
Să nu uităm că înainte de toate suntem Oameni.

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"Înfrânt nu eşti atunci când sângeri,
nici ochii când în lacrimi ţi-s.
Adevăratele înfrângeri,
sunt renunţările la vis."

Radu Gyr - Îndemn la luptă

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP