"Nu societatea în care trăim ne mântuieşte, ci felul în care trăim în ea... Adam piere în Rai, iar Lot se mântuieşte în Sodoma." - Sf. Ioan Gură de Aur

Când nimeni nu crede în tine

>> sâmbătă, 24 octombrie 2009


De multe ori renunţăm la visele noastre, renunţăm să mai luptăm pentru că cei din jurul nostru nu vor să creadă în reuşita noastră. Nu vor să creadă în noi. Doar atât avem nevoie...de puţină credinţă pentru a ne încuraja.

Idealurile noastre se spulberă atunci când ceilalţi nu ne lasă să luptăm pentru ele, descurajându-ne. Indiferenţa şi necredinţa în puterile pe care Dumnezeu ni le poate da, omoară visele noastre. Totul se năruie când nimeni nu îţi dă nici o şansă , când nimeni nu crede în tine...şi uşor, uşor îţi pierzi şi tu încrederea în forţele proprii.
De cele mai multe ori când ratăm fie o manifestare în public, fie că ratăm pur şi simplu...nu mai e loc de o a doua şansă. Nimeni nu mai crede în tine dacă ai ratat... Eşti respins. Atunci deznădejdea te doboară şi îţi vine să renunţi la tot.

Dar oare ne gândim de câte ori Îl respingem noi pe Dumnezeu? Oare El renunţă la câta necredinţă avem? Ce s-ar întâmpla dacă ar renunţa şi Dumnezeu la visul Său, aşa cum facem noi cu visele noastre? Ce s-ar întâmpla dacă ar renunţa la visul de a fi cu noi şi de a împărtăşi dragostea noastră cu El?


3 comentarii:

Hyelsimyc 24 octombrie 2009 la 13:13  

Da, ai dreptate, de multe ori in viata renuntam la visele noastre, si nu ne dam seama k e ca si cum am renunta la viata.Uneori ne simtim la pamant cu sufletul si totusi trebuie sa ne lasam in mainile Domnului care ne va ridica din noroi,ne va curata, si ne va ajuta sa ajungem la implinirea visului nostru.

compadvice 25 octombrie 2009 la 02:14  

Superba melodia,te pune pe ganduri.Il rog Pe Dumnezeu sa ne dea rabdare sa continuam a crede in visele noastre,dar si in ale altora.Pentru ca doar daruind vei putea primi.O duminica binecuvantata!

Sofiana 25 octombrie 2009 la 06:09  

Scrii extraordinar. Credinta si forta ce vine din ea, asta citesc "in" si "printre" rindurile tale. Plec cu un zimbet pe buze de aici. Multumesc pentru asta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"Înfrânt nu eşti atunci când sângeri,
nici ochii când în lacrimi ţi-s.
Adevăratele înfrângeri,
sunt renunţările la vis."

Radu Gyr - Îndemn la luptă

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP