"Nu societatea în care trăim ne mântuieşte, ci felul în care trăim în ea... Adam piere în Rai, iar Lot se mântuieşte în Sodoma." - Sf. Ioan Gură de Aur

Fericire dulce printre lacrimile sărate

>> marți, 6 octombrie 2009


"Îndura cu inima uşoară necinstea ce se abate fără de voie asupra ta, fără să te tulburi şi fără să urăşti pe cel ce te necinsteşte."

Atunci când omul îşi asumă greşelile, când acceptă tot răul care i se poate întampla, toate umilirile şi jignirile, atunci când eşti dispus să-ţi asumi toate greutaţile vieţii fără să cârteşti, răbdându-le în linişte.... Dumnezeu , văzând că te laşi în voia Sa, luptând ca ea să se împlinească, te poartă spre împlinire şi fericire, învăţându-te o bucurie tăcută şi tainică. De fiecare dată când ochii noştri ne sunt în lacrimi de durere...să privim spre Hristos, căci ne apropie prin necazuri şi ne face să însetăm după El, ca mai apoi să-L descoperim şi să nu ne mai dezlipim de iubirea Sa. Având curaj să pui mai presus voia Domnului decât voia proprie, lăsându-te în braţele Lui, El îţi arată o altfel de fericire decât cea pe care o ştiai tu... O fericire dulce printre lacrimile sărate.

2 comentarii:

Hyelsimyc 8 octombrie 2009 la 10:57  

Cuvinte care se duc direct la inima, asta e ceea ce scrii tu mereu, asta e ceea ce inseamna cu adevarat iubirea si viata, trebuie doar sa ne lasam in voia Lui sa luptam pentru a nu ne departa de El, sa incercam sa mentinem iubirea si legatura ce devine foarte stransa.Cred ca ar trebui sa iubim si ispitele pentru ca de cate ori treci peste una, te apropii si mai mult de Dumnezeu.
Verisoara mea scumpa te ador, ma bucur ca Dumnezeu a facut in asa fel incat sa fim verisoare, incat se te am aproape.Esti unul din lucrurile cele mai frumoase din viata mea.Te iubesc!

Mihaela Pana 1 noiembrie 2009 la 04:48  

... si gandind asa, intelegem ca Domnul sufera alaturi de noi si pentru noi si ne intareste in suferinta pe care de cele mai multe ori singuri ne-o provocam!

Daca ne-am gandi la El ca la tatal care isi asteapta copilul neascultator sa se intoarca pentru a se bucura de darurile sale, nu ne-am mai "supara" pe El ca "ne da" necazuri, ci am cauta intelepciunea si smerenia de a accepta ceea ce este numai consecinta faptelor noastre necugetate!

Domnul sa te tina pe Calea Sa, ca ai pornit bine!
Cu drag, o necunoscuta, sora in Hristos:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"Înfrânt nu eşti atunci când sângeri,
nici ochii când în lacrimi ţi-s.
Adevăratele înfrângeri,
sunt renunţările la vis."

Radu Gyr - Îndemn la luptă

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP