"Nu societatea în care trăim ne mântuieşte, ci felul în care trăim în ea... Adam piere în Rai, iar Lot se mântuieşte în Sodoma." - Sf. Ioan Gură de Aur

Ce este aceea?

>> sâmbătă, 16 ianuarie 2010




Tatăl şi fiul stau împreuna pe bancă. Tatăl auzind ciripitul unei păsări îl întreabă pe fiul său ce este aceea. La început fiul îi raspunde calm tatălui că este o vrabie. La repetiţia întrebării, fiul îşi manifestă mânia prin vorbe răstite către tatăl său. Nerăbdarea şi furia îl scot din minţi pe fiu, neînţelegând de ce tătăl său îi adresează mereu aceeaşi întrebare. În cele din urmă, tatăl îi dă fiului jurnalul pe care îl ţinea de când fiul său era mic. Îl pune să citească:

"Azi, fiul meu ce acum câteva zile a împlinit 3 ani stătea cu mine în parc când o vrabie s-a aşezat în faţa noastră. Fiul meu m-a întrabat de 21 de ori ce este aceea. Tot de 21 de ori i-am răspuns că este o vrabie. L-am îmbrăţişat de fiecare dată când îmi punea aceeaşi întrebare. Din nou şi din nou...fără să mă enervez, simţind dragoste pentru micuţul meu băiat."

5 comentarii:

Hyelsimyc 20 ianuarie 2010 la 12:43  

Superb! De prea multe ori ne pierdem rabdarea cu parintii nostrii si nu ne dam seama ca de multe ori ei s-au controlat si au iubit pana si cele mai urate lucruri ale noastre!Vom fi si noi parinti si poate vom simti si nou aceeasi durere ce am provocat parintilor nostri cand copii ne vor raspunde rau si cu nerabdare!Suntem norocoase sa avem parinti k ai nostri!:) Va iubesccccc! ( pupa Nanita)

Unknown 23 ianuarie 2010 la 08:18  

SMS 890 pentru 2 euro fără TVA, în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote, valabil în perioada 15 ianuarie – 15 martie 2010- Campania „Din inimă pentru copii”
Madalina te invit si pe tine sa participi.

Laura 25 ianuarie 2010 la 06:11  

Draga mea,
Tin sa te felicit pentru activitatea atat de frumoasa desfasurata pe bolog, m-ai impresionat profund, mai alesc ca esti atat de tanara.Dumnezeu sa iti ajute in continuare sa ne incanti si insrtruiesti sufletele cu aceste cuvinte minunate.

Anonim 30 ianuarie 2010 la 04:23  

timpul , e o esenta injust capturata in secunde, minute, ore, zile, luni, ani, milenii, si eoni ( etc )

nimicnicia ta, este invariabil rezultatul unor forte de a caror existenta suntem privati, de noi, prin noi si nu in ultimul rand pentru noi.

mediocritatea mea e o stare de fapt, ce incerc sa o ating ( sper ca stii adevaratul inteles al mediocritatii si de ce e bine sa o ai :D )

incearca obiectiv sa iti privesti blog-ul si sa imi spui apoi ( nimenialtu2008@yahoo.com )daca egoismul, ce e expus ca stindard, practic , e folosit ca o scuza in ceea ce e de fapt o normala incercare de comunicare.

Sabina 1 februarie 2010 la 04:25  

induiosator.
mi-a placut foarte mult.
numai bine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"Înfrânt nu eşti atunci când sângeri,
nici ochii când în lacrimi ţi-s.
Adevăratele înfrângeri,
sunt renunţările la vis."

Radu Gyr - Îndemn la luptă

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP