"Nu societatea în care trăim ne mântuieşte, ci felul în care trăim în ea... Adam piere în Rai, iar Lot se mântuieşte în Sodoma." - Sf. Ioan Gură de Aur

Salvează un suflet!

>> vineri, 27 ianuarie 2012

Colectivul clasei a XI-a F de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil“ face apel la toți cei care doresc să ajute la salvarea vieţii colegei lor, Denisov Cosmina Adela, bolnavă de leucemie acută.

Fata are nevoie urgentă de un transplant de măduvă. Contul IBAN în care pot depune bani cei care doresc să pună umărul la salvarea unui suflet pot dona orice sumă în contul: RO27PIRB3800464475001000 (Piraeus Bank).

Adela ne-a însoţit la colindat, împreună cu A.S.C.O.R, în pragul sărbătorilor, iar peste o lună a aflat că are leucemie.
În timp ce mulţi tineri îşi petrec majoratele împreună cu prietenii, ea a împlinit frumoasa vârstă într-un spital, luptându-se cu boala... Nu ştiu câţi îşi pot imagina prin ce trece un copil aflat în faţa acestei situaţii. Câta tărie sufletească mai ales îţi trebuie să înduri totul.
Să ne rugăm pentru ea şi pentru părinţii ei. Dumnezeu să le dea puterea de a trece prin această încercare şi de a ieşi cu bine din ea.


Să nu uităm de Sfântul Nectarie care a vindecat atâţia oameni aproape răpuşi de boli incurabile.

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"Înfrânt nu eşti atunci când sângeri,
nici ochii când în lacrimi ţi-s.
Adevăratele înfrângeri,
sunt renunţările la vis."

Radu Gyr - Îndemn la luptă

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP