"Nu societatea în care trăim ne mântuieşte, ci felul în care trăim în ea... Adam piere în Rai, iar Lot se mântuieşte în Sodoma." - Sf. Ioan Gură de Aur

Made in China

>> miercuri, 10 martie 2010

Dacă părinţii unor copii sunt nevoiţi să le explice că laptele vine de la vacă şi nu din frigider, iar că vaca nu este mov si nu scrie pe ea Milka...acum vor trebuie sa le explice ca ouăle nu cresc in cofrag, deşi mai greu de combatut aceasta problema după relatarile de mai jos.


În China există şcoli false si chiar clase care predau o varietate de tehnologii de fraudă flagrantă; chiar şi ouăle pot fi fabricate din materiale chimice, care se pot chiar prăji.Acesta este în prezent cel mai popular curs de falsificare.

Folosind 7 tipuri de materiale chimice, a se vedea poza de mai josOuăle false se fac din carbonat de calciu, amidon, răşină, gelatină, alumină şi alte produse chimice.


Pasul 2: producerea de ouă
Oul crud se formează în formă plină cam 2/3, se pun clorură de calciu, coloranţi, oul începe să capete forma cunoscută.


“Gălbenuşul de ou” se formează în matriţa rotundă. Se foloseşte "apă magică", adică clorură de calciu.


Prin adăugarea unui pigment galben culoarea devine cea de gălbenuş de ou crud ..


Pasul 3: Forma de ou
În matriţă se pune alb brut de ou la nivel de 1/3, la fel ca prima turnare, gălbenuşul de ou se introduce la fel ca găluştele în supă, totul se spală în apă magică, iar jumătatea de ou începe încet să se formeze. Forma de ou se lasă să se usuce 1 oră, iar după spălarea cu apă este gata.

Pasul 4
Liniile de cuplare a jumătăţilor de ouă se estompează prin cufundare în parafină şi carbonat de calciu, pentru formarea cojii în această soluţie, care se repetă de mai multe ori, până când coaja se întăreşte puţin. După clătirea în apă rece, linia de cuplare se estompează, iar în acest moment oul a căpătat forma finală.

Coaja tare este formată prin imersarea lor în parafină, apoi se lasă la uscat.

Da! Oul este gata. Coaja artificială de ou este foarte fragilă şi se sparge uşor, dar cui îi pasă!
Uită-te cât e de reală

În timpul prăjirii se formează multe bule mici, dar mulţi oameni nu remarcă diferenţa.
Oul arată exact la fel, are gust mai bun decât cel adevărat, dar astfel creşte statistica persoanelor cu toxiinfecţii alimentare.

De ce se falsifică ouăle?
Din cauza banilor.

Costul oului fals e de doar 0.55 Yuan/kg, în timp ce ouăle adevărate costă 5.6 Yuan/kg.


Cazurile de alimente cu probleme şi toxiinfecţii alimentare sunt raportate pe scară largă în China continentală în decursul ultimilor ani. În anul 2001, au existat 185 de cazuri de intoxicaţii alimentare, care afectează aproximativ 15715 de oameni şi cauzând 146 decese. Numărul de cazuri s-a dublat în 2002. În 2003, numărul de cazuri raportate a fost de zece ori mai mult decât în anul 2001, precum şi numărul de persoane care au suferit a fost de 29.660, inclusiv 262 decese Acum, în septembrie 2008, aproape 53.000 de copii chinezi s-au îmbolnăvit din cauză de lapte contrafăcut; 4 au murit.Via mail

7 comentarii:

Hyelsimyc 10 martie 2010, 06:50  

NU POT SA CRED!!! PANA SI OUALE!!! Oh Doamne o sa ajungem la disperare, daca nu am ajuns deja!Multi copii nici nu stiu cum arata o capra sau o vaca ce sa mai zic ca sa faca diferenta dintre un ou fals si un ou adevarat.Vazusem la televizor un material cu niste copii de gradinita care nu stiau care culoarea reala a unei capre!Ne ducem usor usor si totusi repede repede catre prapastie! Doamne ajuta!

Matilda 11 martie 2010, 02:10  

Vechea întrebare : ce a fost mai întîi , oul sau găina, şi-a găsit răspunsul...
Înţeleg, copii în laborator s-au mai făcut, oaia clonată am văzut-o, dar OUĂ din care nu ies pui niciodată, n-aş fi crezut că există ! Găini "născute" din chimicale or exista în viitor ?

Mariana 15 martie 2010, 22:22  

In cazul acesta ouale sunt de post : )Doamne, fac haz de necaz...Mi se pare complicat, touşi. Nu-l face mai uşor găina? Trebuie să îl inimtăm pe Dumnezeu în sfinţenie şi bunătate, nu a ,,recrea" lumea...Sincer, cred că e un păcat...

P. Ionescu 17 martie 2010, 01:33  

si ne mai miram de ce exista atatea boli...

Cate lucruri false p lumea asta.

Si totodata falsitati.

compadvice 22 martie 2010, 07:29  

Ma gandesc pana unde are sa mai rabde Dumnezeu?Ai un premiu de primavara la mine pe blog:)

Господин Loham Gamadam 25 aprilie 2010, 13:54  

Esti nebun de-a binelea. Mai bine scriai despre smecheriile de pe blogg, nu de aiureli inventate ptr cretini. Scobitorile nu se falsifica? sau hirtia igienica? dar pufuletii, ce crezi?

Orange 4 august 2010, 10:52  

se vede ca e made in china. Oua falsificate...poate sunt oua de cocos :-?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"Înfrânt nu eşti atunci când sângeri,
nici ochii când în lacrimi ţi-s.
Adevăratele înfrângeri,
sunt renunţările la vis."

Radu Gyr - Îndemn la luptă

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP