"Nu societatea în care trăim ne mântuieşte, ci felul în care trăim în ea... Adam piere în Rai, iar Lot se mântuieşte în Sodoma." - Sf. Ioan Gură de Aur

Dumnezeu şi muzica rap

>> sâmbătă, 8 septembrie 2012




Ştiu faptele tale; că nu eşti nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte!
Astfel, fiindcă eşti căldicel – nici fierbinte, nici rece – am să te vărs din gura Mea.
(Apocalipsa 3:15, 16)


Din aceeaşi categorie face parte şi Haarp Cord. Aceştia ar fi cei mai renumiţi, dar împreună cu ei au deschis ochii şi alţi cântăreţi hip-hop. Cedry2k afirmă că va renunţa definitiv la muzică pentru a deveni un om simplu, dar melodiile lor, în care demască actuala conducere ocultă a lumii, sunt foarte necesare pentru a trezi şi pe fanii lor, robiţi de mirajul tehnologiei şi al vieţii decandente în care trăiesc.

La finalul concertului, emotionat de scandarile publicului, Cedryk a explicat motivele retragerii sale. Va lasam, mai jos, cu mesajul sau pentru admiratori, cei care asculta rap, dar si pentru oamenii care inteleg apelurile lui catre sufletele noastre, ce trebuie aparate si ascultate.

“Asta e ultimul mesaj pe care il mai transmit: fiti mai buni si imprastiati cat mai multa dragoste in jurul vostru. Asta e ultimul mesaj pe care mai sunt in stare sa il transmit. Si asta as vrea să reţineti din tot ce-am scris pana acum. Va multumesc. In general, nu trebuie sa va para rau cand un artist sau altul sau mai multi parasesc scena, nu inseamna ca a renuntat la nimic. N-o fac din cauza banilor, nu e nicio strategie. O fac pur şi simplu pentru ca nu cred ca am gasit cea mai buna metoda de a ajunge la inimile voastre. Si sunt dator. Muzica n-a valorat mai mult ca viata. Indiferent ce fel de muzica, viata conteaza mai mult ca orice. Inţelegeti? Anumite valori nu le pot înlocui cu muzica. Asta inseamna că fiecare trebuie sa ne urmam drumul nostru, indiferent de vointele celorlalti si indiferent de iluziile care ne prind pe parcurs. Nu ma las, frate, doar schimb arma. Multumesc că ati fost alături de mine, am reusit sa scot patru materiale datorita voua”.
Trezirea!

Chiar recomandăm să trimiteţi unor astfel de tineri, ce trebuie aduşi pe drumul Bisericii, următoarele melodii. Este un prim pas de a le vorbi în limba pe care ei o înţeleg acum.
http://www.youtube.com/watch?v=ZaqAjcPDmLU
http://www.youtube.com/watch?v=llg5e7nrkQw&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=aNPn1jdqbtQ

Articol preluat de pe http://apologeticum.wordpress.com

Pentru a-l cunoaşte mai bine pe Cedry2k, următoarele cuvinte pot fi de folos.

 Cedry2k ( în cadrul emisiunii Codul lui Oreste, 30 iunie 2012) - "Nici acum nu sunt bun. Lucrez la asta şi o să am de lucrat toată viaţa. Noi suntem nişte exemple de oameni rătăciţi. Sunt oameni care mai vin în concerte şi fiind entuziasmaţi de muzica pe care o facem, ne acordă tot felul de laude nemeritate. De exemplu "Eşti un exemplu de caracter!"  Nu, asta în nici un caz.  N-aş putea să fiu luat ca sistem de referinţă nici măcare pentru un trai chiar şi decent, în nici un caz creştin. Nu, noi avem un singur model şi acela este Iisus Hristos. Nu este bine să luam modele lumeşti pentru că oamenii sunt doar maxim nişte îndrumători. Oamenii sunt supuşi greşelii. Noi nu suntem în nici un caz nişte exemple de comportament, am fost nişte exemple de rătăciri mai degrabă. Avem toţi experienţe destul de extreme despre care am vorbit. Eu de exemplu am păcatul mândriei şi al mâniei care de ani de zile e ridicat la rang de artă şi e foarte greu să mă descotorosesc de el. Nu consider nici măcar că am început să mă lupt cu asta... atât de departe sunt. Tocmai de asta am nevoie de o perioadă de linişte. Prietenii mei vor face şi ei la rândul lor la fel în funcţie de sfatul duhovnicilor. "

Cedry2k  - Alchimia luminii
    

2 comentarii:

Poke 6 decembrie 2012, 14:28  

Cand spui " L-am descoperit pe Dumnezeu " atunci il pierzi pentru totdeauna ;) ! Este ca fericirea deplina ... o cauti desi stii ca n-o vei gasi niciodata.

Razvan Alexandru 23 ianuarie 2013, 07:16  

La fel si cu neuronul: cand spui ce a spus Poke, atunci il pierzi pentru totdeauna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"Înfrânt nu eşti atunci când sângeri,
nici ochii când în lacrimi ţi-s.
Adevăratele înfrângeri,
sunt renunţările la vis."

Radu Gyr - Îndemn la luptă

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP